Vodafone njemacka.
Prvi dojam je odlican.
Ekran je preodlican s obzirom da sam Amoled fan. Boje su odlicne, zadovoljan sam.
Ono zbog cega sam ga kupio osim sto je najjeftiniji od top modela (0,- eura, S7 49,- S7 Edge 149,- Iphone 6 Plus 249,- uz ugovor naravno) je zvuk/glazba jer puno putujem busom.
Zvuk je fenomenalan. I slusalice koje se dobiu uz mob su vjerovatno najbolje slusalice
koje sam ikada imao u usima (in Ear). Strasno dobro leze u usima i super izoliraju zvuk okoline i niti malo ne ispadaju iz usiju.
Bojim se da ce masa ljudi koji si budu priustili ovaj mob ostati brzo gluha.
Mobitel je doslovno duplo glasniji od svih danasnjih top modela. Recimo od S7 Edgea bar
duplo. Uzas!!!!
U odnosu na M8 mobitel djeluje jako veliko zbog rubova koje su mu napravili. M8 je bio zaobljen i puno ga je bilo ugodnije drzati u rukama.
Sense je takodjer dobio lijepu nadogradnju. Tipkovnica je puno bolja od M8, izgleda jako lijepo i sense je svejedno godinama vec na visokom nivou.
Kamera je konacno dobra sto je pravo cudo za htc. Sve u svemu stvarno su napravili odlican posao. Mobitel radi instantno.
Htio sam uzeti tamni/crni ali su svi crni i zlatni prodani. Zavrsio sam na srebru.
Nemam zamjerki. Kroz par dana cu se vratiti sa minusima. A sada slusalice u usi i u napaaad!!!