Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.06.2016., 12:37   #21973
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako postoji način da se izađe iz krize, eto ga tu...

Zamisli da u proračun uđe samo tih 145% od svakog auta u floti naše vlade...

Dafuq?
Ček, jesi ti svjestan šta si ti napisao ili pišeš tek toliko da pišeš????
Pa tko puni taj proračun? Mi koji radimo, ne vlada. Pa tko im onda kupuje te njihove skupocjene aute? Opet mi koji radimo. I ti izvedeš zaključak da bi bilo super da mi te skupe aute između ostalog plaćamo 145% više kako bi još dodatno napunili proračun!?!? Ajme majko šta sve neću pročitat....
Btw, vidim da nemaš dovoljno godina da se sjećaš da smo takav scenarij imali u komunizmu, godinama si za uvoz auta iz njemačke plaćao državi od 100 do 200% davanja, ovisno o cijeni i snazi auta, pa je to samo rezultiralo muljanjem sa povlasticama i uvoznicama, ničim pametnim, isto kao i ovo tvoje da bi mi vladine aute koje ionako već debelo preplaćujemo obzirom na svrhu i korisnike (sjeti se sanaderove 7ice od koliko, 3 ili 4 milje kuna, ili eskapade bandića sa tako perfidno napisanim uvjetima da je samo i isključivo passat r36 dolazio u obzir, nedajtibože da je sirotan morao uzet nekog 1.9tdi-a, itd.) Katafakingstrofa.