Citiraj:
Autor IcyTexx
ali vozit tu Daciu i navedenog Audija je razlika nebo i zemlja.
|
ovo jedino mogu priznat ako si u autu min 8 sati, aka trgovacki putnik ili ako se cesto voze duge relacije 1000+ km...
ali za odlazak na posao od sat vremena taljiganja gradske guzve ili jednom godisnje odlazak na more dacia vise nego dovoljna, jedino A4 ima nesto veci bunker, al u a4 nemos stavit vesmasinu, sto sam ja proslo ljeto bez problema napravio s daciom...
nadalje, ova moja je povisena stepway i meni je jako ugodna za vozit, polozaj za volanom je jako slican onom u scenicu, proslo ljeto sam isao 6 vikenda za redom relaciju zg-zd-zg, niti jednom mi nije bilo tesko ili zamorno za vozit, a svaki petak sam isao nakon 9 sati rada u labosu direkt dole i ponedjeljkom rano ujutro za zg direkt u labos radit...
dacia nije premium rang to je svima jasno, niti renault moze dopustit da kvaliteta bude visa, ali za te novce novo iz ducana s takvom opremom nemrete dobit nista bolje, plus sto sve imaju provjerene renault motore koji se ugraduju u sve i svasta, je vise nego povoljna i razumna kupnja za gore navedeni slucaj uporabe...

SCSI/SAS and live longer!