View Single Post
Staro 01.06.2016., 11:53   #17
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Mileni, nakon katastrofalno loših kvalifikacija za svjecko 1998, niko nije puno očekivao. Na kraju smo bili 3. na svijetu, skoro i prvi da je Thuram to jutro pao pod tušem i slomio nogu...

Svako natjecanje kasnije smo imali jako velika očekivanja i sve pocjenjivali pa su nam kičme lomili i izbacivali nekakvi Ekvadori, Švicarske i Australije.

Stoga, i dobro je da je ovako. Ljude BK, svi očekuju raspad u grupi i neprolazak iste... automacki nema pristiska a bome ni podcjenjivanja Turske i Češke koje bi u periodu 2006-2008 smatrali nogometnim zemljama trećeg svijeta.

Četvrtfinale je realan i dohvatljiv cilj.
Ma slazem se. Samo problem je u tome sto ekipu lagano vec boli neka stvar, cak i da se rezultat ostvari. Barem moj dojam, a nekako se (na zalost) tako i sam osjecam. Mene ne dira prica sa maminjom, ili pak cacicem. Zivim u bananistanu i otupio sam vec na takve stvari.

Ono sto mene smeta sto me vec duze vrijeme zaboli neka stvar za reprezentaciju, a to mi je prije bio vrhunac sporta opcenito. Zivio bih za te utakmice. A sad da dodju do polufinala bio bih naravno sretan, ali jednako tako da izgube sve 3 u skupini mene to ne bi 'pogodilo' ni malo. Jednostavno sam otupio i na reprezentaciju, nesto sto mi je prije bilo sveto