Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.06.2016., 10:17   #21947
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor tomislav_sb Pregled postova
Smrdi po jeftinoj plastici koja škripi na svakoj neravnini, upali svaki put mašina iz prošlog stoljeća koja je anemična kao anoreksičarka a troši poprilično, od opreme ima desni retrovizor, sjeo sam iza i porezao nogu na otvoreni lim (negdje ispod sjedala gurnuo nogu)... ružan je
Nisam vozio pa ne znam za škripanje al sumnjam da škripi više od nekog 15 god starog auta.
Mašina 1.5 dci od 90ks se ugrađuje u renoe, mercedes a klasu, tak da ne znam iz kojeg si ti filma ispao.
Oprema nabacano par stvari: Električni podizači stakala straga
Električni podizači stakala sprijeda
Kožni upravljač
Električna vanjska osvrtna ogledala
Vanjska osvrtna ogledala u boji karoserije
Odbojnici u boji karoserije
Uzdužni krovni nosači
Kontrola pritiska u gumama
Stop & Start
Komande pri upravljaču
Radio CD MP3 AUX Bluetooth USB
Putno računalo

Ovo izgleda ko neka relativno ok oprema.
A ti se očito nikad nisi ni vozio, ni ti osobno vozio auto koji ima od opreme ono kaj si naveo, ja jesam i dacia nema veze sa time.
Osim tog nađi mi novi auto koji ima ovo od opreme, mjesta ko dacia i košta 100 000 kn.
Veliš da je ružan, nekome je i golf lijep

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote