View Single Post
Staro 29.05.2016., 17:39   #1100
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor tascam Pregled postova
Kod mene na ruteru piše Speedport W724V Type Ci.Ima li taj na kraju gigabitne portove?

Nisam na optici nego na vdsl2
Speedport W724V Type Ci bi trebala biti skračena verzija Speedport W724V Type C za njemačko tržište ima gigabitne portove i 2 tel. utičnice i tu prestaje svaka dalja sličnost sa njemačkom verzijom i nije samo za hr nego za istočno europsko t-comovo tržište
prve verzije je radio avm koji radi i fritzboxove samo za t-com-njemački, međutim sad je proizvodnja preseljena u kinu, tako da slično nama ni švabi nisu baš oduševljeni njihovim speedportovima, al eto oni imaju vladu koja osluskuje svoj narod pa im 1.8 istiće obaveza korišćenja rutera od provajdera, odnosno provajderi su dužni svim svoj korisnicima dostaviti potrebne podatke za spajanje na sve njihove usluge,
drugim riječima korisnici im mogo koristiti voip ruter koji žele i koji im treba, kratka prića o speedportu i o tome kud nas švabi svrstavaju.

svi su Speedport W724V Type Ci isti samo im se prilikom prvog priključivanja različite postavke učitaju vi na vdsl se priključujete preko telefona i imate 4 porta mi na optici preko wana odnosno porta 1 i imamo 3 porta
to bi trebala biti jedina razlika

-

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 29.05.2016. u 17:46.
skalar je offline   Reply With Quote