View Single Post
Staro 28.05.2016., 02:19   #1
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Aspire F15 F5-571G bez zvuka na zvučnicima

Pozdrav
danas je cura kupila gore navedeni laptop. Prvi "problem" je bio što je u biosu trebalo prebaciti na legacy da uopce vidi usb. No to sam napravio i najnormalnije instalirao win 10 Education na njega ( s faksa ga imam).
I nema zvuka, na njemu su bili High definition audio device driveri u tom trenu. Skinuo sam zadnje drivere od realteka ali bez velike pomoci, probao i sa starijim i nista, najnormalinije ih pokazuje, mikser pokazuje da zvuk ide, ali se nista ne cuje. Ukopcam slusalice i na njih se normalno cuje, izvadim ih i opet nista.
Eto vec dva sata guglam i vidim ljudi imaju slicnih/istih problema ali niti jedno njihovo rjesenje mi nije pomoglo. Izgleda kao da windows update zezne drivere ali nisam uspio disejblati kako treba. U meduvremenu sam win 10 pro stavio i opet sve isto probao ali bez ucinka.
Jos mi ujutro ostaje win 7 staviti ali ako ju win natjera na upgrade bojim se da opet ne bi ostala bez zvuka. Pomagajte. Ako nije dobar podforum molim da se prebaci. Hvala!

EDIT: ni sa win 7 nikakve srece, stvarno nemam ideje vise, ako itko zna ili je imao takav problem, molim pomoc.

Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 28.05.2016. u 10:43.
Princ288 je offline   Reply With Quote