View Single Post
Staro 22.10.2005., 16:21   #13
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by E.T.
1.Znas mozda di se mogu nabaviti te iiyama? Nekad su ih imali u Tri tradeu i Optimumu ali ih vise nema...sada su kod njih u diru samo Sony(pretezno LCD-i),Samsung,LG,Philips...
www.acord-computers.hr, zovni i pitaj tko im jos dila maloprodaju. Mislim da se mozes i dogovoriti da ti naruce...

Citiraj:
2. Si kupio LCD (sjecam se da si trazio pred par mjeseci pa me zanima na sta je pao tvoj izbor)?
Nazalost, nisam. Invecsitija bi bila prevelika, barem trenutacno. Ne postoji LCD monitor ispod 12k kn koji ima kvalitetnu sliku... (a jednostavno ne mogu raditi na jednom monitoru) Veliki je problem i u tome sto Melcomp daje sramotnih 2 godine garancije na Eizo (CG21 model sam imao na umu) a moram vidjeti koliko Finder daje na LaCie 321, a niti NEC Spectraview u Acordu nije los. To su manje vise low high end LCD monitori nabavljivi kod nas, no nekako mi se cini da mi se vise isplati opizditi do Italije/Austrije po monitor nego se *ebat s lokalnim homoseksualnim dobavljacima.

Bio sam razmisljao i o LaCie electron blue IV CRT-ima (koliko je Barco udaljen od electron blue elektronike, toliko je LaCie udaljen od ostalih po tom pitanju), no opet prelaziti na cjevase... nekako mi se i ne svidja.

Anyway, vidjet cu razvoj dogadjaja, nije mi sila, imam jako lijepe monitore doma i ne postoji neki ogromni razlog da bi ih mijenjao. Isto tako, vjerojatno ce i tehnologija napredovati jos malo, pa zajedno s njome padati i cijene, no to jos treba vidjeti.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote