Citiraj:
Originally posted by E.T.
1.Znas mozda di se mogu nabaviti te iiyama? Nekad su ih imali u Tri tradeu i Optimumu ali ih vise nema...sada su kod njih u diru samo Sony(pretezno LCD-i),Samsung,LG,Philips...
|
www.acord-computers.hr, zovni i pitaj tko im jos dila maloprodaju. Mislim da se mozes i dogovoriti da ti naruce...
Citiraj:
2. Si kupio LCD (sjecam se da si trazio pred par mjeseci pa me zanima na sta je pao tvoj izbor)?
|
Nazalost, nisam. Invecsitija bi bila prevelika, barem trenutacno. Ne postoji LCD monitor ispod 12k kn koji ima kvalitetnu sliku... (a jednostavno ne mogu raditi na jednom monitoru)

Veliki je problem i u tome sto Melcomp daje sramotnih 2 godine garancije na Eizo (CG21 model sam imao na umu) a moram vidjeti koliko Finder daje na LaCie 321, a niti NEC Spectraview u Acordu nije los. To su manje vise low high end LCD monitori nabavljivi kod nas, no nekako mi se cini da mi se vise isplati opizditi do Italije/Austrije po monitor nego se *ebat s lokalnim homoseksualnim dobavljacima.
Bio sam razmisljao i o LaCie electron blue IV CRT-ima (koliko je Barco udaljen od electron blue elektronike, toliko je LaCie udaljen od ostalih po tom pitanju), no opet prelaziti na cjevase... nekako mi se i ne svidja.
Anyway, vidjet cu razvoj dogadjaja, nije mi sila, imam jako lijepe monitore doma i ne postoji neki ogromni razlog da bi ih mijenjao. Isto tako, vjerojatno ce i tehnologija napredovati jos malo, pa zajedno s njome padati i cijene, no to jos treba vidjeti.