Sorry ali ja tebe Mika ne razumijem baš. Rekao bi čovjek da si neki "iz crvenog tabora" ali ovako kad imaš 970, uopće te ne kužim.
Lijepo je kritički razmišljati ali meni se čini da ti uopće nisi pratio razvoj kartica u zadnjih recimo 7 godina. Da si pobliže pratio, skužio bi, NE - bio bi sretan, što je gain naspram serije 900 kakav je da je.
Meni se čini da proizvođačima i nije možda toliko problem napraviti jaču grafu nego napraviti je taman toliko jaču da se prodaje i da uz to ima prostora za poboljšanje za neke 11xx serije.
Ovako mi se čini da bi ti bio jedino zadovoljan da je duplo jača od Titana i da troši 3 puta manje struje.
A što se marketinga tiče...čini mi se da većina ekipe koja je duže tu na forumu uopće nije popušila te priče. Marketing je marketing. Da se ekipa hypa. Može CEO pričat što god on hoće za mene (iskreno nisam niti gledao) ali dok ne dođu nereferentne kartice, dok se ne ispeglaju driveri, i dok ATI ne izbaci svoj brlog van - uopće se ne isplati formirati mišljenje.
A priče o klanju drže vodu samo ako dokažete da su grafe (serije 700 i 900) sa novijim driverima sporije nego sa starim driverima. Inače i to možete po kvartu maloj djeci.pričati.