Jingles daje finu povjesnu pozadinu na review, al ko igrac je prosjecan. Review mu je zanista, od svih sta su radili recenziju, Flamu je najbolje pokazao nedostatke broda, drugi samo hvale topove.
MM na djelu...
Nakon cca 7-8 poraza zaredom i jedne pobjede, poslao sve u materinu. Average dmg 88k i nebi bog dobio rundu. Zadnja runda, ja guram flank sa Zao i iza mene 1 DD (da, iza) i 2 Tirpa u diviziji (botovi), buse me 2 cruisera i tirp al sam ih sve rastjerao i jos nasao CVa. Pogledam iza sebe, jedan Tirp skroz na dnu mape gura border, drugi se vrti i puca na sve osim na mete ispred sebe, a DD vidi CVa al ode na drugu stranu...poraz..naravno.
Druga runda Islands of Ice, capam 2 pointa sa Zao, da, Zao capa pointe jer drugi nece, potopim DDa, nakon capa A isplovim gore desno na mapi i naletim na NC i Izuma. Nos na NC i nakon napucavanja i pomalo lozenja izuma da se ima cime zabavit, torpam NC i spalim Izuma do temelja... moj tim naravno izgubi... al da izgube boreci se, a ne da dodje jedan dd i potopi pola tima dok se oni zabijaju u otok i putem se svadjaju ko je veci noob.
Evo je patch live, bas se skida. 3gb.