Citiraj:
Autor TomG
Hehe nadamo se.. Hvala svima  )
|
Karma je kurva. Isao sam nocas podravskom, zaustavlja me policija. Njih 4 dva u civilu dva normalna. Pretres znaci cijelog auta, gledali su ispod iza,
vadili mi stvari iz kofera, pretince, bicikl i tako dalje. Bez ikakvog razloga su mi doslovno ceprkali po gacama, mojim i curinim stvarima.
Nisam vozio brzo bio pijan nista. Dobijem kaznu za poziciju i zadnju lampicu na tablici. Kunem se vragom i bogom da sam prije puta pogledao
sve i da je radilo. Mama je dobila kaznu prije mj dana kad je riknulo desno svjetlo i oni su njoj dali neko upozorenje gdje je imala tjedan dana da to popravi. Ocito su se zblesirali osiguraci ili nesto neznam stvarno. Sve dovedemo u red i sad je opet nesto vrisnulo.:/
Prvo su me silil i bili neugodni da to mijenjam u 2 ujutro, sto naravno nisam htio nit se bavim s tim iako pretpostavljam da bih znao. Rekao sam da cu isto napraviti sa prvim zrakama sunca, nisam bio niti trenutka bezobrazan. Kazna 700 kuna. Isprva sam mislio platiti da nemam daveza nad sobom, a onda sam shvatio da apsolutno nisam mogao ovo znati. Vrijedi li mi nesto pisati moljakati zaliti se ili da napunim ovaj bijedni proracun.
Hvala svima unaprijed.