Dajte ono, mislim idu mi na živce prepucavanja, ali dajte budite realni. Ok, Barcelona je osvojila više zadnjih 10 godina ali se ne računa faking zadnjih 10 godina već od kada se igraju službene utakmice.
Evo, u periodu od : 1979-1980. Nottingham Forest je bio najbolji klub Europi, koji god kup gledaš. I šta sad, sad bi netko trebao reći, da da j.. Real, Barcu, Bayern, Juventus itd ali u periodu tom i tom je ovaj klub najbolji i najbolji je ukupno. Mislim ok, ali to je smiješno.
Ili kažeš da je je Urugvaj najbolja reprezentacija jer su 1930. osvojili SP. I pazi sad, prvi su osvojili.
Ako ima na rukavu 10 ima 10 i šta se sad kuka. El ima Barcelona značku prvaka svijeta, ima. I kakav problem? Sad će je izgubit, no opet će se pisati da su bili te i te godine prvaci svijeta. I sad se netko nađe i kaže: da, ali to je bilo prošle godine, ove je ATM ili tko već i sad je taj klub najbolji.
Evo Liester je bolji klub od MU-a jer je ove godine prvak. Najbolji je u Engleskoj u povijesti uz mali dodatak : povijesti ove godine. Možda osvoji i iduće, pa će se reći da sve pet ali zadnje dvije je Liester bog u nogometu.