View Single Post
Staro 24.05.2016., 08:04   #120
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
Perki, vrlo lijepo sroceno i u potpunosti se slazem s tobom.

citan malo utiske po netu, doom 3 danas ljudima izgleda predug i monoton, a isti se cesto zale na prekratke 'tek toliko da se nade' single kampanje u modernim shooterima. i plus doom 3 ima nekakvu pricu koja te gura dalje, docim bi se s ovim novim mogla povuc paralela s quake 2 - quake 3 igrama.

a od ovom ne znam sta bi vise ni mislia mozda su i sami svjesni da igra nakon svih ovih pustih najava, teaseva i ko zna cega sve ne, jednostavno ne bi imala impact koji su imale prethodnice - sto zbog preduge pauze i promjene orijentacije glavnine igrackog puka, a sto zbog potencijalne nemogucnosti da izdaju igru koja bi bila dostojna hypea svog imena.

pa je mozda cak i najbolje da je nikad i ne izbace...

no dosta offtopica u doom temi, ko voli ovakav pristup igrat ce, ko ne, nece i toliko.
Odigrao Doom 3 i expanziju mu 2x, jednom in the good ol days dok sam bio t33n / student a jednom prije god/dve

Prica doom 3 je da dr Betruger (prevedno Dr. Izdajica ) otvori portal because science i zlo i ti pobijes sve. (fora su bili audio/txt logovi doduse )

Moja zamjerka Doom3ci je bila to kaj je predvidljiv, ugase se lampe u sobi, spawnaju se demoni, pucamo po mraku i mlatim demone sa drskom iste. Pizdim na solidere jer imaju hitscan stunlock oruzja koja su bullshit.

I dalje likeam igru no ovo mi se cini ko blize doomu

Isto ko i novi wolfie, onak da, daj mi dve sacme i nazi robot pse