View Single Post
Staro 23.05.2016., 19:40   #1060
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Andrija M Pregled postova
Super, odlična ideja. Ajd mi pošalji podatke za svoj voip iz ACS-a da ih ubacim u moj router tako da ne trošim svoje impulse nego tvoje
ko svi smo bili kod onog hdz šamana i jeli gljive ludare ,pa ćemo odmah podjeliti sa cijelim svijetom sve podatke koje nam t-com pošalje,po primjeru
friza i tplinka u dogovoru sa proizvodjačima valjda vidiš da se da srediti da za voip samo treba upisati user i pass bez kemijanja pa samim tim i bez opanosti za njihove mreže,što je najgore po meni bi bili svi zadovoljni,t-com bi smanjio
troškove održavanja rutera (kvarovi bi pali na servise odnosno proizvođaće),proizvođači bi povečali prodaju,a mi korisnici bi napokon imali ono što smo spremni platiti i što nam treba,ali bit će da ti ruteri odnosno ovaj speedport donosi veliku zaradu t-com pa brijem da se toga samo tak nebuju odrekli,navodno da oni dobijaju njih za nekih 20 eura po komadu nama u dvije godine naplačuju 720 kn puta par desetaka tisuća rutera,brijem da u tom grmu leži zec.

bojim se ako netko poput "potrošaća" ili neke druge inicijative nekrene prema hacomu neče još dugo dugo biti nikakve promjene.
pa ljudima se neda nazvat 08009000 prilikom kvara kamo li da podrže nešto ovakvo kao što u njemačkoj sada dolazi na snagu,samo od sebe se ništa neće promjeniti

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 23.05.2016. u 19:50.
skalar je offline   Reply With Quote