View Single Post
Staro 23.05.2016., 11:32   #1047
Karlo666
Premium
Moj komp

Karlo666's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
nazvao hacom rečeno mi je da trebamo tko ima problema sa pucanjima,usporavanjem ili neponalaskom dns adressa, problem pošaljemo na prigovor@t.ht.hr ,i onda odgovor ako je nebulozan tipa mi ne odgovaramo zbog toga i toga poslat njima ,i onda će oni poslati inspekciju t-comu.
Po meni bi TCom trebao napraviti sljedeće.
Ispričati se svim korisnicima zbog njihovih šroteks rutera i dati podatke za spajanje rutera(TCom od svih ovih naših ISPova da podatke koliko toliko) npr. neki Asus,Netgear.....

Jer neki dan sam zvao u Hakom prije nego je stigao Iskon.
Rekli su da bi mi ISP trebao omogućiti da spojim vlastitu mrežnu opremu po mojoj želji(looking at you Iskon).

Ako ne najbolje da pišemo grupni prigovor i to će da urodi plodom.

Ja nemogu vjerovat kako u Njemačkoj ljudi imaju izbora a u nas ti još prijete ako nije njihov šrot uštekan.

Evo što bi ja našim ISPovima predložio.
Ljepo da mi njima omogućimo u vlastitim ruterima(kupljeni od naših novaca) TR-069 te da nam daju podatke za ACS da ukucamo u ruter ili nek pošalju na email config ako se toliko plaše pa nek onda kriju podatke od VoIP i svega i prijete što TR-069 aktivan koliko god hoće jer me onda zaboli neka stvar kad imam uređaj koji je 10001% stabilan pri svakom workloadu.

Jer to što oni od rutera daju je na kraju svake granice stabilnosti.
Ima likova ovdje u mom susjedstvu sa izjavama"Meni je dobro"
I onda uspoređuje moj workload sa svojim koji je mobilni Facebook surf.

Praviti napredne korisnike ovcama je retardizacija do bola.

Ma platio bih ja njima 20ak kn više jesečno za podatke od neta,VoIPa itd...

Nek ljepo daju ponudu u ugovoru opciju(Vlastiti Uređaj/ISP uređaj).

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 23.05.2016. u 11:51.
Karlo666 je offline   Reply With Quote