Citiraj:
Autor Brlja
Ne ide preko 2150MHz... kakva ropotarija. Ni moj 2500k ne želi preko 5.2MHz. Isto krama.
Pa kaj ste vi normalni? Da mi je netko rekao prije 2 godine da će grafe ić preko 2GHz, ja bi mu rekao da nije jebeno normalan.
Dok Fury-u ne smiješ 10 MHz dignut clock. Crash na 1150MHz.
|
S obzirom da je GTX1080 namijenjena kao zamjena za GTX980, te kao takva u direktnoj usporedbi s njom nudi 60-70% bolje performanse u igrama, nema joj se što previše za zamjeriti
To što je 1080 brža čak i od 980 Ti modela je samo dodatan plus. S obzirom da se ovdje radi o referentnom modelu, kojeg će proizvođači poput Asusa, Gigabytea i MSI-a dodatno "naoružati" sa moćnijim regulacijama, PCB-ima i hladnjacima ... možemo samo očekivati još bolje grafe, po manjim cijenama od referentnog tj. PE modela.
A gdje su tek budući Ti i Titan top modeli, koji bi trebali biti opsjetno brži od 1080 modela
Citiraj:
Autor MP7
Razmišljao sam o nadogradnji 780Ti sa 980ti ali sad me ni ovo ne impresionira previše, hmm ne znam, kakve cijene predvidate kad izadu sad i kasnije s nereferentnim modelima?
|
Računaj da će 1080 biti skuplja od GTX 980 parsto kn. Koliko će to točno biti, ovisi o stanju dolara i našim uvoznicima.
U svakom slučaju se isplati pričekati dok se ne pojavi više modela na tržištu, te dok se cijene ne stalože.