View Single Post
Staro 22.05.2016., 22:46   #2293
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor vcendaki Pregled postova
hehe a jeste čudni , čovjek vam hoće pomoći kako da dobijete ono što želite a vi tražite dokaze

mislim šta ja dobijem od tog ako lažem ? OK ako nađem račun budem ga stavio na net.

Stvar je vrlo jednostavna ako ti dođeš sa ponudom koja je npr. 300kn. jeftinija za dotični laptop čak i ne moraš lično iči u poslovnicu (jer dosta radnika koji radi u poslovnici boli racku za tvoje probleme i sa druge strane nemaju vremena da se bave sa tobom i tvojim cjenkanjem)

lijepo pošalješ na podršku UPIT da kako to da je laptop 300kn skupnlji kod vas (links) nego u drugom dučanu(otkud je ponuda) te da namjeravaš uzeti još par stvari uz taj laptop

podrška će prosljediti to svojoj PRODAJI koja nabavlja robi ITD... i garantiram da ćeš dobiti neki popust 100%

njima je u interesu prodati makar se odrekli dijela marže ,prodaju vam po cijeni koji imaju veletrgovi i sl. bolje zaradit nešto nego ništa

nitko vas ne sili da se ciganite i da gubite vrijeme na cijenkanje, ja se volim ciganiti pa ako još uspijem uštediti super

ne znam zasto se cudis sto su ljudi skepticni s tim cijenkanjem u linksa, pa dobro je netko rekao, links je postao prevelik da im nesto znaci 300 kn, mozes li doc u konzum i rec, jel moze 10 dkg mortadele za 5 kn umjesto 7 kn, jer mi u lidla nude za 6 kn ? treba bit realan...
nick praskaton je offline   Reply With Quote