Citiraj:
Autor Stipest
Ovo zadnje da bi izgubio većinu programa ako bi maknuo STB od TV mi nije jasno što si mislio.
|
Mislio sam da bih ostao bez programa ako maknem STB sa te lokacije? Jer cemu onda uopce STB ako mogu direkt u zid?
Nemam 2 TV-a, vec samo jedan. Ali i jedan utor u zidu za kabelski tv. U taj utor ide iz stb-a kabel. Jos jedan iz STB-a u router. A TV je povezan preko hdmi-a u stb.
Ali mislim da sam shvatio sta si ti napravio. Ovaj razdjelnik si spojio u zid, tj u utor gdje je za kabelski tv od bnet-a. I onda tv + stb u razdjelnik, pa ti time sve funkcionira. Ako sam negde pogrijesio, ispravi me.
Meni je problem sto sam se nedavno preselio, i sve sam lijepo uredio. Svi kabeli idu kroz zid, mjesta vise jednostavno nema. No ako mogu postici ovo o cemu vi pricate, napravit cu mjesta sigurno.
Iz tog razloga ne mogu trenutacno ni provjeriti kako kod mene situacija izgleda. Zena i djeca su za tv-om, a cijeli ormar bih morao pomaknuti da vidim prikljucke. Obavim to prvog prigodom kad budem sam u stanu
U svakom slucaju, hvala tebi na pomoci, kao i @Cilim -u. Javim se prvom prigodom ovdje kako je sve proslo