View Single Post
Staro 21.05.2016., 22:21   #4675
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Ovo zadnje da bi izgubio većinu programa ako bi maknuo STB od TV mi nije jasno što si mislio.
Mislio sam da bih ostao bez programa ako maknem STB sa te lokacije? Jer cemu onda uopce STB ako mogu direkt u zid?

Nemam 2 TV-a, vec samo jedan. Ali i jedan utor u zidu za kabelski tv. U taj utor ide iz stb-a kabel. Jos jedan iz STB-a u router. A TV je povezan preko hdmi-a u stb.

Ali mislim da sam shvatio sta si ti napravio. Ovaj razdjelnik si spojio u zid, tj u utor gdje je za kabelski tv od bnet-a. I onda tv + stb u razdjelnik, pa ti time sve funkcionira. Ako sam negde pogrijesio, ispravi me.

Meni je problem sto sam se nedavno preselio, i sve sam lijepo uredio. Svi kabeli idu kroz zid, mjesta vise jednostavno nema. No ako mogu postici ovo o cemu vi pricate, napravit cu mjesta sigurno.

Iz tog razloga ne mogu trenutacno ni provjeriti kako kod mene situacija izgleda. Zena i djeca su za tv-om, a cijeli ormar bih morao pomaknuti da vidim prikljucke. Obavim to prvog prigodom kad budem sam u stanu

U svakom slucaju, hvala tebi na pomoci, kao i @Cilim -u. Javim se prvom prigodom ovdje kako je sve proslo

Mileni je offline   Reply With Quote