Citiraj:
Autor Mileni
@Stipest
I mislio sam... Ali onda nista od interneta. Osim ako ne mislim modem premjestiti na totalno drugu lokaciju, sto je za sad nemoguce. Steta, nadao sam se uloviti barem domace programe za vrijeme EP-a u Francuskoj. Ovako slika nije bas bajna. A pretpostavljam da bi izgubio vecinu programa ako bi maknuo stb od televizije 
|
Ajmo ispočetka. Bnet je ušao sa svojim koaksijalcem u tvoj stan. Na kraju njega je stavljen razdjelnika kao na slici poviše . Iz razdjelnika jedan kabel ide u modem ,a ostali jedan u STB,a drugi direktno u drugi tv. Na jednom TV-u gledaš sve preko STB spojenog HDMI kabelom na TV. Gledaš paket koji plačaš. Na drugom TV-u imaš naših 8 u digitali (ako TV ima DVB-C tuner,a danas skoro svi imaju) i oko 40 analognih kanala sa dosta lošom slikom. Koliko god spojio TV-a ovako ništa se ne dešava sa internetom. On radi normalno. Druga je stvar koliko je tebi to zgodno po kući provući tj. na kojim lokacijama su ti te TV i modem. Ja sam ti napisao koji je sistem. Ovo zadnje da bi izgubio većinu programa ako bi maknuo STB od TV mi nije jasno što si mislio.
EDIT:
Evo slika kako to izgleda u mene.