View Single Post
Staro 20.05.2016., 20:47   #1030
HyperX
Registered User
Moj komp

HyperX's Avatar

Datum registracije: May 2016
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
ovi sa 08009000 ti ni nemogu uplodati niti da hoče,ko zna kolko ih zna kak se sami zovu čast iznimkama,al moraš njih zvat da bi prijavio kvar,sad s obzirom da je T8 tesni firmware ovisi o tehničaru,u mom slučaju mi je sam rekao da će mi ga uplodati,ali da su dobili dozvolu da ga uplodaju,stvar je u tome da ak nitko neprijavljuje ništa se neće ni promjeniti,uzročno posledična veza prijavljivana kvara je što više prijava kvara i izlaska tehničara to skuplje za t-com,a samim tim će netko u t-comu počet razmišljat i o nekom drugom ruteru,mislim nitko od nas ih ne laže, veze pucaju,usporavaju hardwerski je ruter šrot(usporedite samo slike unutrašnjosti njemačkog i ovog našeg s početka teme).

T8 je bar po meni zasad najbolji fw. naravno da ima mana u mom slučaju svakih 3-5 dana nestane voip,uspori se veza ili nešto treće samo više nepuca veza nju drži ,ištekavanje i štekavanje iz i u struje tu pomaže,u bridge modu zasada radi ok,mada se i tu ,tu i tam zna zblesirati.
Jel to samo tebi dolazi do pucanja ili ima još njih koji imaju istih problema? Jesi to imao i prije na nekom starijem firmwareu?