Ajme, sta sve covjek moze ispricat dogodovstina sa servisima ljudima. Otkad sam bio mlad (glup) pa rekao da se razumjem u to, pocela je serija sranja.
Zena od prijatelja kojeg znam 25 godina kaze da im je starcima comp banana. Comp se kad/tad gasi i rusi i bsoda i pali sam od sebe itd. Ok ajmo redom, jesu windowsi? Stavio svoj disk i nabacio win, krepaje, testirao ram sve ok. Ocistio cpu od cca 2 prsta prasine i average temp od 80c, rusi se. Napajanje il ploca, otisao po svoje napajanje i nasao krivca. Ok, ljudima kupljeno novo napajanje, win ociscen od smeca, cpu ociscen i nova pasta, u biosu netko savio paljenje u 00:00 pa je i to rijeseno.
Placanje? Rekose starci da mi cura da za pice.........
Odavno sam dosao do zakljucka da sta god radim, radim sta je sporije i duze moguce. Radim nekome comp, iako apsolutno mrzim radit na terenu jer mi vire preko ramena i gledaju sta radim i propitkuju svako stvar, stavim norton commander da kopira 1-2 sata tamo-vamo jer im "backupiram" podatke
Volim popravljat compove, al mrzim radit sa ljudima. Jos kad pocnu sa pricom da nitko nista nije takao, da se sve samo od sebe pokvarilo, jos te prave glupim i pametuju.