Citiraj:
Autor gnujko
I opet se pitamo kako je taj krompirić došao do t10.....lovica ili jednostavno hrpa debilnih performansa pa jednostavno inercijom skupio XP...
|
Po toj logici možeš i meni postavit pitanje zašto sam okrenuo bok Yami...
Nije imao izbora - nije me vidio iza otoka a trebao im je cap. Ušao je nosom i odmah se zaustavio na nož ispred mene. Tu sam ga počeo maltretirati sa HE. Krenuo je u rikverc da se sakrije iza obližnjeg otoka i nakon što sam mu zapalio drugu vatru (prvu je ugasio) prebacio sam na AP. U svom tom procesu pokazao je malo boka i to je bilo dovoljno za AP salvu od 5k svakih 6s.
Imaš replay na replay stranici pod imenom "How to Des Moines #3" pa sam vidi zašto se Des ne približažvaš ni pod koju cijenu.
Ali da. Teško dobivam partije s Des u zadnje vrijeme radi 3 razloga:
#1 Krumpiri inc.
#2 Pijani MM
#3 BB koji campaju pozadi
Evo jučer nam u dve partije namješalo nama 2 a njima 6 DD-a. Jednu smo uspjeli dobiti ali sam kleknuo pri kraju. Svejedno smo Flayer i ja bili prvi u timu. On je vozio Zao.
Najbolji recept za dobivanje partija je divizija CV-BB-CA ili CV-BB-DD. CV kastrira DD dok BB i CA/DD tenkiraju i osvajaju cap. Alternativno 3xDD što bi po meni trebalo ukinut jer je to OP samo po sebi, pogotovo u Domination modu.