View Single Post
Staro 20.05.2016., 09:13   #1069
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
I ja sam sinoć stavio 6.0.1 BTU, ispočetka sam imao problema jer sam skinuo firmware od 4 filea pa sam u brzini krivo u Odinu postavio fileove na svoja mjesta i mobitel otišao u loop sa paljenjem Samsung loga i resetom. Nakon ispravke problema i ponovnog flashanja sve je bilo ok. Napravio Factory reset nakon toga čisto da budem miran.

Dojmovi nakon prvih sat,dva vremena korištenja - Dakle, ..sve u svemu sinisa1989 slažem se s tobom, izvrsno izgleda, ..bolje nego Lollipop. Uočio sam promjene generalno po settingsima - neke stvari nisu gdje su bile(fast charge pomaknut iz battery usagea u izbornik prije na dno, "about device" posložen malo drukčije i slično...), stvari oko S Pena si već ti spomenuo, posebno su dobri ti shortcuti i settingsi kad izvuces olovku pa možeš prilagodit sebi stvari.Kod pritiska power tipke za gašenje ekrana "zacrni" se ekran za bočnih strana prema sredini što mi se sviđa.. "Dizajn" ikonica je u novom Samsungovom stilu koji je donio male preinake.. ali sve pozitivno. Vidjet ćemo još kako će se baterija pokazati u odnosu na L.

EDIT:Nakon cijelog dana izgleda da je baterija bolja nego na 5.1.1 (10-12% gruba procjena)

Zadnje izmijenjeno od: Delpiero. 21.05.2016. u 00:18.
Delpiero je offline   Reply With Quote