Citiraj:
Autor Overclock_freak
Neće ti oni uploadat, ja sam zvao 3 puta i pravili se blesavi i da nemaju pojma.
Ja za sad nisam primjetio ništa
|
ovi sa 08009000 ti ni nemogu uplodati niti da hoče,ko zna kolko ih zna kak se sami zovu čast iznimkama,al moraš njih zvat da bi prijavio kvar,sad s obzirom da je T8 tesni firmware ovisi o tehničaru,u mom slučaju mi je sam rekao da će mi ga uplodati,ali da su dobili dozvolu da ga uplodaju,stvar je u tome da ak nitko neprijavljuje ništa se neće ni promjeniti,uzročno posledična veza prijavljivana kvara je što više prijava kvara i izlaska tehničara to skuplje za t-com,a samim tim će netko u t-comu počet razmišljat i o nekom drugom ruteru,mislim nitko od nas ih ne laže, veze pucaju,usporavaju hardwerski je ruter šrot(usporedite samo slike unutrašnjosti njemačkog i ovog našeg s početka teme).
T8 je bar po meni zasad najbolji fw. naravno da ima mana u mom slučaju svakih 3-5 dana nestane voip,uspori se veza ili nešto treće samo više nepuca veza nju drži ,ištekavanje i štekavanje iz i u struje tu pomaže,u bridge modu zasada radi ok,mada se i tu ,tu i tam zna zblesirati.