View Single Post
Staro 11.01.2003., 22:57   #1
Shaka
Shaka

Shaka's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Lightbulb Nije ZIMA ako se AMD ima

Ja mislim da je ovo pravo vrijeme za kupnju AMD-a, nema problema sa hladjenjem...Bio sam kratak pri lovi (nisam imao za kooler...jer sam svu lovu spiskao za hladjenje LEDice na zvučniku) pa sam odlučio kupiti AMD bez hlađenja. Frend me je savjetovao i uputio na najjefitnije mjesto za kupnju procesora. Tako smo ja i moj frend jednog hladnog jutra krenuli po moju novu pilu. Nakon poduže šetnje sniježnim parkiralištem zatrpanim krntijama stigoh do svog AMD-a. Gledao me je kao da je znao da ću doći po njega. Podignuo sam ga sa haube Yugića i pitao klošara koliko. Nakon duže prepirke dogovorili smo se 100kn za AMD + 2 porcije čevapa s lukom (hehehehe). Put do doma nikad nije bio duži, svaka sekunda je izledala poput sata. Polako se počela spuštat noć, a s njom i rupica za nožice mom procesoru. Napokon sam ga nabio nutra. Ahhhh nutra je rekoh....moj novi AMD 2003 C++(nije XP, ali to je najbolje što se na haubi nudilo). Skoro stisnuh power gumb, ali me spriječi vatrena misao Nije ukopčan u struju. I dok sam se ja tako gegao do produžnog sjetim se ja da to nije Pentium i da bi ja to malo mogao ogladit. Odjednom mi u uho sa 101inice uleti vijest o tome kako je vani -11...baš hladno...sjetih se ja svog prozora i odlučih gurnut kučise malo van na luftanje...
Upalim komp i radi. Sve super. Igram se ja tako do 2 ujutro, malo mi smeta dim od zadaha, ali to i nije od prevelike važnosti za bacanje pogleda na tetris (ah kako volim tu igru). Malo mi je postalo predosadno igrat tetris..prelagan je na 10-oj brzini..spor je. Vani je malo zahladilo pa sam odlučio malo overclockat moj AMD. Ide super... Sve je dobro dok sunce ne odluči izaći van. A tada se vraćam na stare taktove. Svi mi kažu da sam idiot, ali ja im ne vjerujem. Ne vidim razloga da kupim cooler kad mogu gurnut komp van kroz prozor (btw zivim na 8. katu) i uživat u hlađenu koje mi je priroda podarila. Zašto umjetno kad može prirodno??? Možda shvatim jednog sunčanog dana ili do tada kupim cooler.
Shaka je offline   Reply With Quote