View Single Post
Staro 19.05.2016., 15:16   #179
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
ma da budemo otvoreni svi ti danasnji vozaci su mulci, balavurdija. Ajde mozda jedino JB je "muskarac" tu ne mislim da i on ne jadikuje na radio ali malo kad slusas te izjave i ponasanje van staze vidi se da je to sve prerano doslo u F1.
Nije cjeli zivot voznja auta ima jos toga.
Kome se da nek potrazi malo po netu da ne linkam tu, nedavno je izasao jedan neobjavljeni stari interview sa Sennom. Pa to usporedite sa twetovima sto je maksimalni doseg ove klincarije, bit ce vam jasno o cemu pricam.

A sto se tice SV gledao sam jucer nekoliko puta na videu onaj pokusaj DR u turn 1. Je malo izdaleka i optimisticno ali brate mili cemu kuknjava? Daj mu mjesta kao sto si mu dao i prodji ga kad se ovaj prekocio. I nije to bilo bas miljama daleko. RB 12 je na kocenju monster a narocito u rukama DR.
To sto ga je SV kasno vidio u tome i je caka jer da ga ocekuje "down the inside" vec bi ga zatvorio tamo...Seb to se zove racing nesto sto ti bas nikad nisi do kraja savladao. Kad god je u doba dominacije Red Bulla isao od iza probijat se uglavnom je bilo po svuda njegovog prednjeg krila i preticanja van staze,kazni plakanja i kmecanja na radiju...
Romul je offline