View Single Post
Staro 19.05.2016., 12:01   #2590
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
I svejedno, uz taj camo ne zaradjujes ko da imas premium brod. A korak si od T10, sta cini tu kamuflazu beskorisnom, osim ako ne seres novac.

Drugo, koliko nas je placalo 50 dbl po rundi za taj extra exp? Malo, radije ekipa kupi premium na mjesec dana da moze sa svim brodovima zaradjivat i exp i pare.
Ne zarađuješ kao premium brod, definitivno. Ali zarađuješ više nego s običnim brodom. Onaj camo za 50 dublona i +100% XP je savršen za brzo otključavanje. Pogotovo na višim tierima gdje to traje dosta dugo. Čim si gotov, vratiš se na normalni camo.

Glede 3xT8 perma camo koje ja imam, situacija je slijedeća:

- Shokaku se itakako isplati jer mi je to najdraži brod u igri, a CV-i su brutalno nerfani po tome koliko zarađuju XP-a (možeš potopit 6 brodova i napravit preko 150k štete i opet ne bit prvi u timu). 77% WR koji imam s njime mislim sve govori.
- New Orleans je išao sporo kao puž, za razliku od Pense koja ima bolji MM puno manje XP-a zarađuje. Ovo dosta pomaže. Sad kad ima radar i imam na njemu kapetana od 16 bodova ko stvoren je za Timske i može se nosit s T10 borbama kad zatreba. Već imam skoro 200 borbi s njim.
- Fubuki: capanje donosi brdo love / XP-a. U top 5% sam igrača na EU serveru po WR s njime, trenutno na 72%. Obožavam taj brod jer ima najbolje topove od japanskih DD-a u odnosu na svoj tier. Kapetan je na pola do 18. boda.

Poanta priče: ako ti se brod sviđa i dobar si s njime - jedino onda.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote