Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 18.05.2016., 10:21   #241
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Teknokyo Pregled postova
Možeš mi molim te linkati najjeftiniju verziju Overwatcha? Nebitno od kuda je. Hvala.
Evo izvoli: http://www.g2play.net/category/19181...le-net-cd-key/

Overwatch ORIGINS edition.

I znam kaj ćeš sada napisati (40$ na battlenetu-u bal bla bla), ali jednostavno ne razumiješ neke stvari, tj. uspoređuješ kruške i jabuke.

Svaki skin koji dobiješ vrijedi neke novce, jer će se ti skinovi moći kupovati sa PRAVIM novcem (ako uzmemo HOTS za primer onda je svaki skin u rasponu od 5€ do 15€), a koliko vidim ima ih 5 uz ORIGINS, dakle bez obzira na to da li je tebi osobno sasvim svejedno za skinove, činjenica je da preko resellera dobiješ više za manje novaca.

Battlenet - Običan Overwatch - 264 HRK

Reseller (npr. G2P) - ORIGINS Overwatch - 337,5 HRK

Ako pretpostavimo da je prosječan skin 10€ (pogledaj gore referencu na HOTS), onda dolazimo do zaključka da bi ti dodatno morao potrošiti na svoj običan Overwatch 375 HRK da bi došao na razinu onoga što dobiješ u ORIGIN ediciji.

Dakle total cijena je onda 639 HRK.

Treba gledati omjer uloženo-dobiveno, a ne samo plastično pogledati cijene između dvije različite verzije i onda reći da je jedna jeftinija od druge, pa normalno da je, kada ova skuplja nudi content koji će se u budućnosti naplaćivati i za koji možemo otprilike pretpostaviti cijenu.

P.S. ORIGINS verzija nudi neke stvari za ostale Blizzard igre, a to je nekim ljudima dosta važno i tome ne možemo odrediti cijenu, jer se radi o "prestige" pizdarijama.
HAL je offline   Reply With Quote