Citiraj:
Autor gnujko
Ja imam Murmanska i Ataga a da sad mogu birati uzeo bi rađe kombo Molotov-Indianapolis. To je puno jača komba po meni.
|
Što je premium viši tier, više XP-a i love zarađuje. Sad će i USN konačno imat dobrog trenera kapetana. Sasvim slučajno, za one koji žele kupit T7 brod za novu Ranked sezonu - ako ti leže USN CA, biti će moguće odraditi normalni trening bez penaltya dok je kapetan na premium brodu. Atlanta je objektivno sranje. Barem dok ju ne buffaju kao što se najavljuje, a tu ne očekujem puno.
Mislim da si se zeznuo što imaš dva premuma iz istog tabora / od iste zemlje. Ja sad ovako imam Kamikazu za japance i naravno da je u planu Indy za amere. Saipan me ne interesira. Ako je tako dobar kao što se čini na papiru, a Pensa mi je bila najdraži T7 brod - jao što će to bit kad ga se dohvatim.
Mislim da se tebe tiče ova nadolazeća promjena:
- Hindenburg: main gun turret arcs nerfed, AA changed
^^ Nerf. Ali s druge strane, od Hipper na dalje njemci dobivaju bolje HE granate:
- German 203mm semi-AP shells replaced by true HE shells (2300 > 2500dmg, 11% > 13% fire chance) for Hipper, Roon and Hindenburg