Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 18.05.2016., 09:03   #235
Teknokyo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova

@Teknokyo

Opet ti po svojemu, uspoređuješ 2 različita proizvoda. Mi ne pričamo samo o skinu u Overwatchu, mi pričamo o ostalim stvarima koje dobiješ, koje su vrijedne.
Opet ja po svojem? Pa rasprava je počela na kraju prošle stranice gdje ti Vahh-i nakon ovog komentara:

Citiraj:
Autor vahha Pregled postova
Hvala za info!
Dodaci, a pogotovo skinovi me baš i ne zanimaju toliko. Inače mi je najdraže igrat igre koje imaju heroje sa default-nim skinovima, ajmo reć onako kako je prvobitno zamišljeno.
nudiš origins (ili ti ga SKUPLJU verziju igre). Ja nigdje nisam spomenuo da je kupnja preko 3rd party resellera ilegalna i znam da se neke igre tamo mogu naći jeftinije, ali situacija je trenutno takva...

Citiraj:
Ajmo ovako.
WoW petovi su cijene od 10$ (cca), ovaj je limited.
Diablo 3 krila su po ebayu od 3-10$
+
Deck za HS
Skin za overwatch
SC skin
HOTS skin
(sve limited i ne može se kupiti).

Pa sad ti meni reci, realno, što vrijedi više.
Koga zanimaju cijene petova i kozmetičkih stvari kad ih ne možeš prodati već su bind on account! (a Vahha ih ni ne želi!)

Citiraj:
Kao što sam rekao, kad će igra doći na 3rd party resellers, čista igra, opet će biti jeftinija. Kao što uvijek je. I najgore je što se ti samo povodiš po cijeni od 44EUR, sad 10 dana prije samog izlaska. Bila je i ispod 40, ako ćemo tako.

U ovom trenutku, jedino zašto je isplativije uzeti na bnetu je zato jer čiste igre nema na 3rd party resellerima, pa netko 'ko nema love uzima čistu igru da prišpara 70kn.
Vahha kupuje igru SADA, ne može se vratiti u prošlost, ne vidi budućnost (možda je ti vidiš, u to neću ulaziti), i nitko normalan ne kupuje igru prije nego što je proba, a od kad je open beta krenula, cijena igre nije bila ispod 39.99 EURA!
Teknokyo je offline   Reply With Quote