Citiraj:
Autor Mommistake
@Teknokyo
Opet ti po svojemu, uspoređuješ 2 različita proizvoda. Mi ne pričamo samo o skinu u Overwatchu, mi pričamo o ostalim stvarima koje dobiješ, koje su vrijedne.
|
Opet ja po svojem? Pa rasprava je počela na kraju prošle stranice gdje ti Vahh-i nakon ovog komentara:
Citiraj:
Autor vahha
Hvala za info!
Dodaci, a pogotovo skinovi me baš i ne zanimaju toliko. Inače mi je najdraže igrat igre koje imaju heroje sa default-nim skinovima, ajmo reć onako kako je prvobitno zamišljeno.
|
nudiš origins (ili ti ga SKUPLJU verziju igre). Ja nigdje nisam spomenuo da je kupnja preko 3rd party resellera ilegalna i znam da se neke igre tamo mogu naći jeftinije, ali situacija je trenutno takva...
Citiraj:
Autor Mommistake
Ajmo ovako.
WoW petovi su cijene od 10$ (cca), ovaj je limited.
Diablo 3 krila su po ebayu od 3-10$
+
Deck za HS
Skin za overwatch
SC skin
HOTS skin
(sve limited i ne može se kupiti).
Pa sad ti meni reci, realno, što vrijedi više.
|
Koga zanimaju cijene petova i kozmetičkih stvari kad ih ne možeš prodati već su bind on account! (a Vahha ih ni ne želi!)
Citiraj:
Autor Mommistake
Kao što sam rekao, kad će igra doći na 3rd party resellers, čista igra, opet će biti jeftinija. Kao što uvijek je. I najgore je što se ti samo povodiš po cijeni od 44EUR, sad 10 dana prije samog izlaska. Bila je i ispod 40, ako ćemo tako.
U ovom trenutku, jedino zašto je isplativije uzeti na bnetu je zato jer čiste igre nema na 3rd party resellerima, pa netko 'ko nema love uzima čistu igru da prišpara 70kn.
|
Vahha kupuje igru SADA, ne može se vratiti u prošlost, ne vidi budućnost (možda je ti vidiš, u to neću ulaziti), i nitko normalan ne kupuje igru prije nego što je proba, a od kad je open beta krenula, cijena igre nije bila ispod 39.99 EURA!