Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 18.05.2016., 09:30   #233
Teknokyo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Jednostavna stvar je to što kod 3rd party resellera dobiješ origins edition, a kod blizzarda za iste pare dobiješ osnovnu verziju igre. I to se dvoje ne može uspoređivati. A priče da je kupnja preko trećih lica rizična su gluposti.

To što ćete dobiti igru 2-3 dana prije ili koliko već kupnjom preko Blizzarda meni ništa ne predstavlja, a dobijem u startu puno više sadržaja od Vas za iste novce.

Da ne bi uvrijedio nekoga ću ovako napisati... samo nerazuman čovjek bi kupio igru preko službene stranice i dobio manje sadržaja (bez obzira što nekome ti bonusi ništa ne znače), pogotovo kad se zna da Blizzard šalje te ključeve trećim stranama za rasprodaju. Vi neki umjesto da idete onom logikom "više je bolje za iste novce", Vama više paše "manje je bolje za iste novce".

Uostalom baš me briga. To su Vaše pare, a ne moje. Samo nikako ne kužim takva razmišljanja, ali dobro

Ja imam sve ekspanzije WoW-a, diablo 3 + ekspanzija i nikad nisam kupio preko službenih stranica zato jer su preskupi i kupnjom preko ostalih stranica možeš uštedjeti dosta novaca i uvijek dobiti neke dodatne bonuse vezane za igru za koje bi inače dobio preko službene stranice platio više za taj bonus. Isto vrijedi i sa non Blizzard igrama. Uštede su uglavnom i preko 100kn (ako je Vama 100kn malo onda bravo za Vas
Da si pročitao cijene po kojima se igra kreće prije nego što si komentirao ne bi pisao takve gluposti!

Službena prodaja (US battle.net) standard edition: 40$ = 265kn
Reselleri (Origins edition): 44€ = 330kn

U kojem svijetu su to iste pare? Pa ja za tih 65 (ili 75 ovisno od 3rd party reselleru) kuna kasnije kupim skin po želji (nakon što otvore mikrotransakcije, a samo je pitanje vremena!), a ne nešto što će svi imati (a na kraju nitko neće ni koristiti jer će svi izgledati isto!).

Btw. Ranked play (competitive play) neće biti otvoren na release-u, a za prijavu će biti potreban team od 6 ljudi! Solo queue nije moguć u ranked modu i ne postoji LFG, u slučaju da imate 5 ljudi pa želite da vam "sistem" nadje šestog!

Zadnje izmijenjeno od: Teknokyo. 18.05.2016. u 09:35.
Teknokyo je offline   Reply With Quote