Jednostavna stvar je to što kod 3rd party resellera dobiješ origins edition, a kod blizzarda za iste pare dobiješ osnovnu verziju igre. I to se dvoje ne može uspoređivati. A priče da je kupnja preko trećih lica rizična su gluposti.
To što ćete dobiti igru 2-3 dana prije ili koliko već kupnjom preko Blizzarda meni ništa ne predstavlja, a dobijem u startu puno više sadržaja od Vas za iste novce.
Da ne bi uvrijedio nekoga ću ovako napisati... samo nerazuman čovjek bi kupio igru preko službene stranice i dobio manje sadržaja (bez obzira što nekome ti bonusi ništa ne znače), pogotovo kad se zna da Blizzard šalje te ključeve trećim stranama za rasprodaju. Vi neki umjesto da idete onom logikom "više je bolje za iste novce", Vama više paše "manje je bolje za iste novce".
Uostalom baš me briga. To su Vaše pare, a ne moje. Samo nikako ne kužim takva razmišljanja, ali dobro
Ja imam sve ekspanzije WoW-a, diablo 3 + ekspanzija i nikad nisam kupio preko službenih stranica zato jer su preskupi i kupnjom preko ostalih stranica možeš uštedjeti dosta novaca i uvijek dobiti neke dodatne bonuse vezane za igru za koje bi inače dobio preko službene stranice platio više za taj bonus. Isto vrijedi i sa non Blizzard igrama. Uštede su uglavnom i preko 100kn (ako je Vama 100kn malo onda bravo za Vas

)
Citiraj:
Autor Mommistake
Nisam mogao ne primijetiti da Hanzove strelice idu pod kutem. To je fora za video samo ili sam nešto propustio u igri?
|
Tu sam grešku ja radio. Kad upališ taj scatter arrow moraš gađati u pod/zid/strop itd., i onda će se rapršiti te strelice pod raznim kutevima u nekom radijusu pored protivnika za maksimalni dmg jer ako pogodiš direktno u lika radiš puno manji dmg.
Evo ovdje
link. Prema ovome i dok se strijele ne razdvoje radi dmg taj ability i to 125dmg, a kada se razdvoji na 5 strijeli (za broj strijela nije sigurno) radi 75dmg-a po strijeli što je 375dmg ako govorimo o 5 strijela što je masu veći dmg.