Ja sam samo rekao da ne uspoređuj 2 različita paketa. Ja osobno (pošto vi isto pričate u 1. licu) sam prošao za manje para a dobio više. Kao što uvijek je, ako uzimaš od resellera. Za sve proizvoda od blizzarda. Kupio sam diablo, jeftiniji je na g2a, prepaid za wow, jeftinije. Jedino što se ne isplati kupovati je sami wow, koji će kad tad biti free ili za neku siću, pogotovo kad izlazi nova ekspanzija.
Normalna vezija na bnetu je jeftinija od origins verzije na resellerskim stranicama, ako to želiš da kažem, u pravu si!
Origins verzija na bnetu je skuplja nego origins na resellerskim stranicama (što čini bnet skupljim), s druge strane.
I dalje ne vidim smisao kupovanja preko bneta. To što će mi doći key 2 tjedna prije igre? Who cares! Ja sam za 35EUR dobio origins verziju. Kada ju dobijem na bnetu za tu lovu, onda ću se tamo i prebaciti, do tada, 3rd party sellers. Jedino što riskiram da ne dobijem key na vrijeme ili ga ne dobim uopće (ali nikad nisam imao sličan slučaj).
Ovo gdje će on kupiti je na njemu, ali PONOVO kažem! Isti proizvod je jeftiniji na resellerskim stranicama, uvijek!
Normalna verzija na bnet 40USD/nema je na resselerskim stranicama.
Origins verzija 60USD (53.4EUR) na bnetu/44 EUR na resellerskim stranicama.
Nema tog boga da uzmem na bnetu igru za 40 dolara ako za max 5 eur više mogu dobiti origins verziju gdje hoću. To što ste vi tamo uzeli i pokušavate mi objasniti da se bolje isplati uzeti normalna verzija jer vas ne zanimaju skinovi (što je ponovo relativan pojam, jer mene zanimaju), ja ponovo kažem: prošao sam za 35 EUR, nije nikakva niti magija, niti sreća, nego sam pratio cijene i googlao malo, i dobio za 39.6USD origins verziju, što je čak jeftinije od originalne verzije na bnetu. Toliko o tome ko je prišparao išta.
Ako ajde, ako vas ne zanimaju popratne gluposti, jeftinije je uzeti osnovnu igru na bnetu, ali je i dalje bnet skuplji (uloženo/dobiveno).