Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 17.05.2016., 13:52   #219
Teknokyo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ova cijena od 44EUR je možda zadnjih 2 dana. Ja sam gledao u petak i bila je manja od 40 EUR.

Ovo je post od petka na koji si i ti odgovorio....

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Evo, kupio sam pre-order origins verzije na g2a, vidimo se 24-og
I da, jel neko skuzio da za billing nema uopce HR, a kolko sam vidio nema ni SLO, ja stavio Srbiju I da, kao fol igra kosta 39,99€, ali onda jos onako neprimejtno dodaju 3€, 1 je za sigurnost...
Znači +3€ s tim da 1€ je za sigurnost (koja ti ne treba ako plaćaš s pay palom) = 42€

Ti i dalje tvrdiš ovo:

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ili ovako. Ti za 40 EUR dobiješ na battlenetu čistu igru, ja dobijem uz igru ostale điđe miđe (koje tebi ne vrijede ništa), ali PONOVO, dobijem više za istu lovu. To što ti nećeš ove gluposti sa strane (koje realno vrijede nekome dosta, nekome ništa, npr. krila u Diablu, pošto ga igram, meni vrijede), ali jednostavno je različiti proizvod. Za mene vrijedi jednostavno pravilo, kupiti tamo gdje je jeftinije. U ovom slučaju, jeftinije + dobijem bolji bundle, simple.
Kao prvo na US battle.net-u čista igra je 40 dolara, a ne 40 eura!
Kao drugo: 39€, 40€, 41€, 42€, 43€, 44€ sve su to cijene po kojima se kretala cijena origins verzije u proteklih nekoliko tjedana (na stranicama 3rd party resellera) i ni jedna od tih cijena NIJE JEFTINIJA od cijene osnovne igre sa službene stranice (na koju Vahha i cilja), te samim time to tvoje pravilo ne drži vodu!
Teknokyo je offline   Reply With Quote