Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 17.05.2016., 13:20   #215
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Sve ovo što sam ja napisao se odnosi na (gdje je vidljivo da on gleda na battlenetu), što nema smisla:

Citiraj:
Autor vahha Pregled postova
Je li postoji neka caka između kupnje igre preko http://us.battle.net/en/ i eu.battle.net/en/ Jer jednostavnim klikom u izborniku mijenjaš regiju a samim tim i cijenu igre 40$ ili 40€, Zašto bi itko kupovao skuplju verziju u € ako ova u $ nije region locked?! Pitanje je: Je li zaključana i ima li neki "ali"?
Thx
gdje ja čovjeku preporučujem da kupi na resellerskim stranicama, jer su UVIJEK jeftinije. UVIJEK! I da, preporučam mu origins verziju. Naravno.

Citiraj:
Autor Teknokyo Pregled postova
Kako ne shvaćaš?

Službena prodaja (US battle.net): 40$ = 265kn
Reselleri: 44€ = 330kn

Kupnja osnovne igre je jeftinija preko službenih kanala.
Ti uspoređuješ, 2 različita proizvoda.

Ali ajde, nema ova rasprava smisla. Na battlenetu sam već gotovo 10 godina, znam kako i gdje kupiti bilo šta vezano uz blizzard.

Moći ćemo uspoređivati resellere s blizzardom nako 24. kad stigne osnovna igra na resellerske stranice, pa ćemo vidjeti cijenu. Pa ti meni ponovo probaj dokazati, zašto kupiti na battlenetu... Samo kažem, ja sam jeftinije prošao s origins verzijom igre nego ti/ili bilo tko koji je uzeo na battlenetu. Ako ti kažeš da cijena od 35 eur ne vrijedi za tebe ili bilo koga drugoga, ja mogu isto tako reći, zašto nisi prije kupio ili progooglao.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.05.2016. u 13:25.
Mommistake je offline   Reply With Quote