Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 17.05.2016., 13:09   #213
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Nisam ništa usporedio, nego sam samo stavio način tvog razmišljanja, koji nema smisla.

Uspoređuješ 2 različita proizvoda.

Igra je trenutno 44 EUR (bila je 39EUR, prošli tjedan, za sve, ne samo za mene), na battlenetu je 60. Ima li smisla dalje raspravljati?

Ili ovako. Ti za 40 EUR dobiješ na battlenetu čistu igru, ja dobijem uz igru ostale điđe miđe (koje tebi ne vrijede ništa), ali PONOVO, dobijem više za istu lovu. To što ti nećeš ove gluposti sa strane (koje realno vrijede nekome dosta, nekome ništa, npr. krila u Diablu, pošto ga igram, meni vrijede), ali jednostavno je različiti proizvod. Za mene vrijedi jednostavno pravilo, kupiti tamo gdje je jeftinije. U ovom slučaju, jeftinije + dobijem bolji bundle, simple.

A što se tiče kupona, koji sam po tebi ja skupio nekakve bodove, a nisam, je toliko jednostavno izgooglati...

Jedino što ima smisla je da ti kupiš svoju igru na battlenetu za 40USD, a ovih 44 EUR ti je preskupo a ove gluposti ti ne trebaju. Ali onda nemoj uspoređivati igre, jer ja sam u svakom slučaju prošao bolje nego ti. Platio manje i dobio više.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.05.2016. u 13:18.
Mommistake je offline   Reply With Quote