Ja sam svoju platio 35 EUR s kuponom od 10% (origins verziju). Ali nema veze, imam ja drugih pitanja.
Mogu vidjeti gdje ti imaš osnovnu igru (da nije origins) na resellerskim stranicama?
I ako uspoređuješ osnovnu igru na battlenetu s origins igrom na resellerskim stranicama, nema smisla.
Znam da ti i ostali ne trebate skinove itd. ali ne možeš uspoređivati to dvoje. Kao da uspoređuješ auto, najjeftiniji benzinac, s osnovnom opremom, s nekim jačim turbodizelom s full jačom opremom. Obadvoje idu, kreću se, dofuraju nas od točke A do točne B, ali da je isto, nije.
Usporedi origins na battlenetu s origins verzijom na resellerima i dobiti ćeš 60EUR na battlenetu vs cca 40EUR na resellerima.
Ili ako prebaciš na Ameriku, dobiješ origins za 60USD, što je oko 380kn, što je i dalje 100kn skuplje. Mene moja igra izašla nekih 270kn origins verzija. Ako mi nađeš jeftinije od toga na Battlenetu, povlačim sve što sam rekao, ali za sada i dalje ne vidim razloga za kupnju na original stranici. Ne samo ovoga, nego igram wow već dugo, diablo sam kupio isto itd.