View Single Post
Staro 16.05.2016., 20:49   #1051
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Jok više, evo me na ip6s vec skoro 6 mj ( da da dobro si procitao ) , i htio ga bas nedavno probat, i malo se poigrao po centrima s ovim top androidima i reko neka hvala, povlacim iz prodaje.A siguran sam minimum jos 4 g za support barem sto se OSa tice. Eno ekipa na 4s jos gura novi os. Ako te vec zaboli, s5 ti radi super, dobio si 6.0.1, sto si kupio s7 ? Dobio si slabiji battery life, i jacu kameru?
Bez ikakve pomisli na provokacije ,velik postotak ljudi bi voljelo da takav support od Applea ,ne postoji.
Oni koji su ostali na starijim verzijama iPhonea i nisu baš sretnici s novijim os verzijama. Osim ako nisu speed chalenged pa im paše degradacija. Već sam to negdje mislim i rekao,osobno me ip4s na zadnjoj iOS verziji lagano podsjeća na HTC Hero kad sam na isti flešao Gingerbread
Što se s5 tiče,taj će,zahvaljujući supportu raditi i bolje nakon isteka garancije kad ljude konačno zabole za Knox. To naravno nikako ne znači da je isti bolji od s7 ili da je upgrade bezvezan,ko može i hoće,ne vidim razlog da ga ne kupi.
schetz je offline   Reply With Quote