View Single Post
Staro 16.05.2016., 19:00   #3181
dxer
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Problem jezičnih postavki Windows 10 Pro

Jučer sam morao reinstalirati Windowse 10, ali sam tijekom svega tog poštelavanja izgleda napravio nešto što nisam trebao.
Situacija je ta da uvijek sve imam namješteno na engleski, ali sam kod prošle instalacije za jezike imao složeno tako da je bio Hrvatski default jezik, ali je ipak sve bilo na engleskom, dok je format sata bio 24h, datum je bio tipa 16.5.2016, a mjeseci su bili prevedeni na HR.
Vjerojatno sam se zeznuo što sam sada kod postavki za jezike skinuo hrvatski jezični paket. Da li nekako mogu ukloniti samo taj jezični paket ? Pokušao sam ukloniti hrvatski jezik, ali čim ga vratim odmah je sa njime i jezični paket. Znači da jezik ne briše nego ga samo ukloni.

Također je čudno i kod odabira tipkovnice, prije sam imao Croatian (Croatia) Croatian keyboard, a sada iz padajućeg izbornika nije ponuđena Croatian keyboard nego primjerice samo Slovenska ili Srpska. Mogu namjestiti na Standard keyboard, ali prije je definitivno bila na Croatian keyboard. Znam sigurno jer tako imam na drugom kompu gdje mogu usporediti.

Nadam se da netko ima kakav savjet kako riješiti ove situacije.
dxer je offline   Reply With Quote