Svijet se ne slaže:
Citiraj:
With a screen so large, watching the occasional YouTube video is convenient, but the speaker kind of spoils the experience. Sure, it is loud, and sound quality is pretty much okay, but its position on the back kills a great deal of the volume output, unless I do “the scoop” to channel sound towards me.
|
Citiraj:
The rear speaker is quite powerful but sounds tinny and echoey.
|
Citiraj:
The speaker is fairly loud for alerts and media although we missed the stereo effect.
|
Citiraj:
I was surprised to find that the Xiaomi Redmi 3 speaker is actually quite loud. But nothing is perfect, and the sound here does come with some distortion.
|
Uglavnom nijedan respektabilan rivju dga nije pohvalio nešto,
da nije to ovaj pokušaj kopije BMWa?
Kažem,ljudi su se poveli pretpostavkom da na najboljem telefonu na svijetu SVE mora biti najbolje,pa tako ako je slučajno na drugom mjestu,kao recimo zvuk....ljudi to ko papige ponavljaju na forumima ko da je telefon katastrofalan u tom djelu,a zapravo je dominantan nad 99% uređaja na tržištu

nema druge nego za vikend raditi opet usporedbu
Citiraj:
Autor Mileni
Mi5 osim kamere ne vidim po cemu zaostaje za S7 ? Uostalom, mi5 kupis za 2500kn iz EU ducana, sa garancijom. Mislite da je domaca garancija od S7 bolja? Kao da ne citate horor price domacih servisa?
|
Sad sam se sjetio,mislim da smo razgovarali o cijeni u Hrvatskoj,ne u zemljama izvan nje. Neko(ko ja) nema povjerenja u strane servise jer su mu se telefoni vraćali po par puta nepopravljeni/sa dodatnim felerom sa poštanskog RMA.