View Single Post
Staro 16.05.2016., 16:25   #945
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Zvuk? Probao sa dva shuerova SE846 in ear od sestre...no contest. Dinamički raspon i midsi,vokali su toliko dominantni na S7 da neznam o čemu pročamo. Oboje na powerampu. Da se razumijemo S7 nije u vrhu ponude zvuka na mobitelu....ipak su tu Z3C,LGv10 a isčekujem HTC10 da ga testiram na vrhunskim IEMovima. BTW sestra drajva S7 jer je dobila od firme,šogi mi je kupio Redmi3 kao privatnji telefon.
Aludirao sam na vanjski zvucnik, ne na slusalice. Tu nisam ni isprobao, ali vjerujem daje S7 jaci. No opet, ako ti je do tog zvuka kupit ces si iPhone, HTC, Sonya, a ne Samsunga koji ipak nije u klasi gore navedenih. Barem ne po toj stavki.

Citiraj:
Baterija je logično bolja na Redmi 3 jer su ekrani različiti ko šta su kosilica za travu i Brabusova S klasa različiti...pa tako i njihove potrošnje.
Jbg, nije im ni cijena ista, pa te taj dio nije smetao kad ih usporedjujes

Citiraj:
O softwareu nebi,jer oni do dana današnjeg nisu uspjeli push poruke riješiti kako spada. Ono šta je nokia imala riješeno još 2002. Tako da nebi softwere trpao u isti kuš,a kamoli davao prednost SWu sa takvim defektom u ovo moderno doba.
E vidis, jedno je od sogora uzeti na par minuta/sati mobitel i igrati se sa istim, a drugo je isti mobitel koristiti neko vrijeme kao privatni. Oni nemaju problema sa push porukama, jer je taj mobitel napravljen da koristis xiaomi ducan, a ne play store.

Naravno da ga u EU nitko ne koristi, pa svi instaliraju play store. Ali cak ni tada nema problema, samo instaliras EU verziju MIUI-a i voila - push radi kao i na svakom drugom mobitelu.

Nokia iz 2002 godine je dakle i ovdje prisutna, no da bi to znao, ipak bi morao malo vise koristiti mobitel

Citiraj:
Rasprava me podjeća na birtije i razgovore kaj pa "moja Fiesta isto vozi od A do B ko Gecov BMW,isto ima klimu ko Gecova 5ica,dođe manje i troši manje od njegovog 530D....meni je moja Fiesta bolji auto od BMWa 530D".
U potpunosti se slazem. Kao sto mi u istu kategoriju idu i upadi 'zasto kupujes xiaomia kad mozes kupiti S7'