View Single Post
Staro 16.05.2016., 16:10   #944
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Zvuk? Probao sa dva shuerova SE846 in ear od sestre...no contest. Dinamički raspon i midsi,vokali su toliko dominantni na S7 da neznam o čemu pročamo. Oboje na powerampu. Da se razumijemo S7 nije u vrhu ponude zvuka na mobitelu....ipak su tu Z3C,LGv10 a isčekujem HTC10 da ga testiram na vrhunskim IEMovima. BTW sestra drajva S7 jer je dobila od firme,šogi mi je kupio Redmi3 kao privatnji telefon.

Uglavnom s7 se našao na udaru kritika jer nije najbolji....dok je su svi audio reviewi za Redmi 3 više manje rekli....da je audio za na slušalicama koliko para toliko muzike:

Citiraj:
It’s not a perfect showing, but it’s more than you can expect at this price point.
Citiraj:
When using headphones/earphones the redmi 3's audio quality is quite poor, altho having eq on helps a little. The clarity just isn't there. That being said, no complaints for a budget phone.
Baterija je logično bolja na Redmi 3 jer su ekrani različiti ko šta su kosilica za travu i Brabusova S klasa različiti...pa tako i njihove potrošnje.

O softwareu nebi,jer oni do dana današnjeg nisu uspjeli push poruke riješiti kako spada. Ono šta je nokia imala riješeno još 2002. Tako da nebi softwere trpao u isti kuš,a kamoli davao prednost SWu sa takvim defektom u ovo moderno doba.

Rasprava me podjeća na birtije i razgovore kaj pa "moja Fiesta isto vozi od A do B ko Gecov BMW,isto ima klimu ko Gecova 5ica,dođe manje i troši manje od njegovog 530D....meni je moja Fiesta bolji auto od BMWa 530D".

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.05.2016. u 16:25.
trouble je offline   Reply With Quote