View Single Post
Staro 16.05.2016., 16:03   #1042
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
"Ovcama" koje daju 3+k kuna ako hoces novi mob. Ne omalovazavam nikog, oni su to od nas napravili. Ali srecom po xda ekipu, mogu nam ga poglabat.
Gle, ko i za sve, imaš 2 kuta gledanja (najmanje).
Nekog kog boli ona stvar na kojoj verziji softvera mu je mob jer isti taj uređaj radi kako treba svaki dan, i nekog ko pati na to da ima najnoviji model uvijek.
Ja se recimo uopće nisam smarao kad će i šta će bit sa 6.0 na S5 jer je radio besprijekorno i na 4.4.2 i na 5.0. Ono, doslovno me zaboli kifla za taj broj u softveru ako mob radi ono što treba i onako kako treba raditi.
Isto kako i smatram da sve i jedan mob unazad od generacije S4/Optimusa G je itekako dovoljan za 99% korisnika za svakodnevnu normalnu upotrebu. Ništa se od tog doba spektakularno nije a bome i neće uskoro dogoditi/pojaviti na tržištu. Pegla se kamera, nasviravaju se taktovi i trpa ram, a i dalje smo mi na tih 12-13-16mpx, i dalje smo mi (u većini slučajeva) na 4 jezgre (i to samo pogledaj specse od 820ke, 2 brže i 2 sporije jezgre) i dalje smo mi na baterijama koje ne mogu napojit te ekrane kako treba da bi taj mob imao koji dan korištenja a ne od ujutro do navečer, itd., a ti se tu smaraš što ti je mob kojeg ćeš ti osobno tak i tak riješit za mjesec dva jer ti ionak sve dopi.di u kratkom vremenu, nema brojčicu 6.0.1 kad otvoriš system info, nego 5.0, strašna stvar.... Radije bi ja da oni sve ovo gore navedeno unaprijede, a ponajviše battery life