View Single Post
Staro 16.05.2016., 12:49   #2558
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Yup. I ja dijelim identično iskustvo od jučer. Uz onog kripla u Midwayu koji je uspio biti snajpan na T10 imao sam 3 poraza s NC prije nego sam uspio pokupiti X2 bonus. Naravno da je bonus bio u T10 partiji gdje smo roflstompali drugi tim, jedva sam dvije citadele uspio i brod jedan potopiti - završio na donjoj polovici tima. Samo smo 2 broda izgubili.

Od ove 3 izgubljene partije prije:

#1 Pol tima nam nestane u prvih 5 minuta, rješim Colorada i Mahana da bi me rushao Atago na full HP kad je izronio 3 km iza otoka, uspio ga kriplat ali nedovoljno da mi ne strpa torpeda. Ako ništa drugo barem sam pwnao tog Mahana koji je isto optimistično mislio rush na mene složit ali je za uzvrat dobio punu salvu slobode u obliku 9x16" granata i konačno pao od mojih secondary topova. CQB ribbon. Da, i sva torpeda sam mu izbjegao.
#2 North mapa, ciklon. Moron u Rangeru plovi kroz sredinu, kad smo mu rekli što radi okrenuo se ali prekasno. Amagi ga je poslao spavat s ribama.
#3 Two Brothers. AFK Colorado stoji iza mene i ja skupa s Mutsukijem držim bok protiv pol njihove flote. Padnu Nagato, Myoko i Aoba. Ali me njihov NC i Tirpitz izroštiljaju HE granatama. Naš Lexi uspije snajpat njihovog CV-a, i u zadnjim sekundama potapa NC koji je mene riješio. Ostaje samo Tirpitz za potopit - ne, naša dva DD-a rushaju na njega i lik pobere double strike. Poraz...

U ovoj trećoj borbi sam se nagledao glupana i u drugom timu. Nagato, Myoko i Aoba su mi svi dali broadside za vježbu gađanja. Nažalost je naš tim imao više "vikend-ratnika".

---

Što se tiče ovih niskih premium brodova. Svi su zapravo slabi. Tako da mislim da ću ipak dijamante potrošiti na nešto drugo (definitivno ne na modele brodova).

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.05.2016. u 12:57.
T}{OR je offline   Reply With Quote