Citiraj:
Autor Neo-ST
Jel MM još uvijek ima taj bug sa battery drainom ?
|
Ovisi

Ja sam imao od izlaska MM-a za S5 do dana današnjeg 2x random, ničim izazvan enorman battery drain od strane famoznog android systema, sve ostale dane najnormalnije imam sa svim živim popaljenim 3-4h sot od jutra do ponoći bez ikakvih problema.
Citiraj:
Autor coconut
Za S5, da. Nije da će pocuclati bateriju u par sati, ali definitivno je cucla brže nego L.
Kojom app bi se moglo dobiti detaljnije izvješće u vezi potrošnje? Ova defaultna mi baš ne ulijeva previše povjerenja sa svojim mjerenjima. Po njoj, najviše cucla ekran, što mi baš i nije logično jer mi je ekran i prije bio na istim postavkama pa je baterija trajala osjetno duže.
|
Je, ekran je uglavnom broj 1 osim kad se pojavi android system na broju jedan, onda baterija 'nestaje'
Citiraj:
Autor xlr
Nakon 2 godine razmisli o tome da ti je mozda sama baterija problem, a ne update. I sam sam prezivio update na MM, kleo LP i losu bateriju, ali nikad ta baterija nije bila kao na KK romovima. Na kraju sam nakon 2 godine promjenio bateriju, updejtao na MM i dobio skoro pa istu autonomiju kao na KK (vucem paralelu s Nexusom 5).
|
Lako moguće, pogotovo kad ima 600injak punjenja ko moja za ovih 23mjeseca.... Baš kontam uzet novu pa vidit kak će se ponašat.
Btw, jučer sam napravio zahtjev za produženje ugovorne obveze, stiže S7 gold za 2700 kunića

. Danima sam mozgao uzet G5, Htc10 ili S7, prelomila me nemoralna ponuda