Citiraj:
Autor nex
Ovo je glupo. Ne to raditi.
Imas isti problem kao i mnogi drugi koji pasivno agresivno kukaju po ovoj temi: ne definirate sto cete raditi unaprijed i koliko ce to kostati i radite popravke na svoju ruku bez kontaktiranja musterije.
Jel tako tesko unaprijed reci cijenu? Jel tako tesko uzeti telefon u ruku i nazvati "alo prika, vidim da ti je i napajanje za zamijeniti, to ce te kostati jos 300 kn, jel mijenjam ili ne"? Valjda jest, valjda je lakse onda prosipati zuc po forumima za probleme u koje se sami uvalite.
Rade se usporedbe sa serviserima auta, ves masina... e pa onda se pocnite ponasati profesionalno kao serviseri auta i ves masina. Kad god su mi tijekom servisa na autu nasli jos nesto sto je trebalo napraviti nazvali su, rekli o cemu je rijec i koliko ce to kostati. Da su na svoju ruku isli mijenjati pola motora i kasnije mi ispostavili racun poslao bih ih u kurac.
|
ajde malo skuliraj. Došao komp koji ne radi i rečeno je da ga treba složiti. Kakva mušterija?? Niti ja imam firmu niti ću zivkati za svaku stvar koja ne radi. Rečeno je složi komp. Zamjenjeni su dijelovi, stare stvari su priložene, ako je zapisao serijski može provjeriti. Radim u firmi gdje znam koliko bi mu naplatio da je došao u firmu. Ovo u sivoj zoni je škakljivo i čisto informativno pitam koliko bi to kolege naplatile. Kakvo kukanje?? Jbg drugi put ću fino odjebati takve likove na prvu. Niti se možeš naplatiti, a izgubio si par sati vremena i uložio svoje komponente/novac na popravak. Radije češem jaja "s razlogom", nego da gubim vrijeme na socijalu. Nikad više...