View Single Post
Staro 15.05.2016., 18:27   #643
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor santos Pregled postova
i onda zena veli nemoj mu naplatit vise od 100 kn. dodje mi da se ubijem

E da... zene su cesto te koje ubiju u pojam ovaj fuseraj
Donese zena neki dan sa posla Tablet 7 incha Prestigio multipad duo. Zbrikan totalno. Upalis i samo svijetli logo.. asposlutno ni jedna metoda reseta ne radi niti ga komp vidi na bilo koji nacin.

Trazim 2h po XDA, kod nas po forumima i sve opisane metode ne pale i onda naletim na neki post preveden sa google sa ruskog foruma i reko idem i tu metodu isprobati. Na pola puta zapne jer na skynet 10 moras iskljuciti driver signature enforcement da bi se nesto potrebno instaliralo... ajmo na djecji komp sa w7 i prvo valja dicu ubijediti da se mrdnu sa kompa

Kako god, uspio vratiti u zivot hebeni tablet i dam zeni te reko evo nosi i trazi 100kn jer nije da sam ga sad resetirao i vozi nego je kompletno bio fleshan sa svojim tvornickim fw. Drugacije nije moglo...

Popljuva me zena da joj je to radna kolegica, sta ne mogu trazit 50kn ili bocu Radlera i paket kave. Reko moze nescafe u pakiranju 1kg

Kako god, reko ajd ok.. ne trazi nista i tako i bilo.
Za par dana nosi zena sa posla laptop neki... sta je sad sunce ti tvoje i tim drlozima vise sto donosis ?!? Ama to ona meni dala jer nesto ne valja a prestar je da se popravlja i kao ako trebas za djelove.

Rastavio ja laptop, ocistio i ubacio 1GB ddr rama, digo xpsp3 i prepilio bateriju na pola jer je na jednoj polovici noga na kojoj stoji laptop a sam laptop nije htio raditi na struju uopce dok je baterija prikljucena no uredno radi sa solo baterijom , baterija je nesto neispravna tj. pravi kratak spoj ali sama ako radi drzi nekih 20min...

Slozio ja to i zamjenio za Blanjalicu

Ako nastavim ovako na godinu cu biti milioner
silver_tip je online