Bolje ne raditi nego raditi za teško prevaljeno Hvala preko usta. Znanje se kod nas gotovo ne cijeni, ako nisi cijeli znojan i prljav od nekog posla - kao da nisi ni radio, to je takva percepcija.
Moj cjenik je već duže papren, i uopće zbog toga ni ne trepnem-nedavno sam uzeo 500kn za čišćenje kompa od virusa i nametnika, te instalaciju Office paketa, i 200kn za 5 minuta upogonjenja tableta sa sim karticom(apn te prijava na market). Bez da uopće trepnem, prvo kažem cijenu uvijek i to je to. Kome god ne paše, široko mu polje, a meni moja dokolica uvijek draga.
Imao sam jedan upit bih li mogao složiti net u jednoj kući, spojiti računalo i prijenosnik, pokazati neke osnove rada jer su bili stariji ljudi, i na moju ponudu skoro da sam im morao nositi čašu vode i žlicu šećera, takvo čuđenje i padanje skoro u nesvijest sa argumentom Ali to samo trebaš potipkati i pokazati nam. Zahvalio se i otišao, i već dva mjeseca plaču kako još nisu složili to i ne mogu se vidjeti sa djecom u inozemstvu putem Skypea. Sve ima svoja cijenu, ako sam sebe ne cjeniš,neće te niti drugi. Isto tako i sa najoskudnijim resusrsom, vremenom.