View Single Post
Staro 14.05.2016., 21:04   #3557
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Aha... znači, ovo mjesto ti služi samo za podjebavanje kad se pobjeđuje, a za izbacivanje frustracija/trpanje riječi u usta sugovornicima koje nisu rekli/interpretiranje tuđih postova po svojoj volji i želji/nestajanje na neko vrijeme kad se gubi?
Dobro ajmo sad ozbiljno.. jesi ti ovdje ikad vidio ikakvu ozbiljnu raspravu?

Citiraj:
Tvoj post, danas, 18:48 ???
I dalje ne razumijem poantu, oćeš reći da to nikad nitko ovdje nije napisao, sad kad ja napišem je problem? Onak na svakoj drugoj stranici piše "kme kme"

Citiraj:
Ako ti ne znaš, onda nitko ne zna...
Well, ti si spomenuo da pričam ogledalu.. ako TI ne znaš onda nitko ne zna.

Citiraj:
Zar nije poanta NESTATI sa teme da nebi morao kmečati i da te drugi nebi zejebavali ? Pa lockanjem teme nakon finala mogu samo napraviti uslugu Bulji, ako Real pobjedi

I za kraj, ako si svuda na netu "normalan" i smatraš da su ostala mjesta na internetu "normalna" za razliku od PCE foruma tj. ove teme na njemu, zašto onda ovdje dolaziš i izigravaš to što već izigravaš... to me zanima čisto informativno.
Mjesta koja mi idu na živce (a po tvom ponašanju bi rekao da ti ovo jako ide na živce) ne obilazim i ne pišem. Zašto si ti onda ovdje?

I nemoj slučajno ovo interpretirati da te se tjera...
Pa za kolegu bulju nije, kmečao je od Wolfsburga do City-a 5 dana, što će tek bit ako Real dobije LP a poznavajući njega on ima potrebu da kmeči tako da mu i ne radiš uslugu.

Ja ništa ne izigravam, ja sam se uklopio i ne ide mi na živce, baš mi je zabavno
Mirkopoter je offline