14.05.2016., 01:35
|
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Stipest
@Cilim:Na mom starom Samsungu je bilo moguče odvojeno pretraživanje. Bitno da analogni kanali ostanu spremljeni. Ako nije moguće pogledaj jeli možeš spremiti listu analognih na USB. U svakom slučaju treba skenirati digitalne kanale u antena sustavu ( ne kabel) i u tom slučaju bi trebao naći onih 244 tv i ne znam koliko radio kanala. Odmah je posloženo da su prvih 8 naši kanali i oni su otvoreni.
|
Stipest upravo je obrnuto, kad sam pustio da trazi "kabel + analogna", dobio sam ovo ispod napisano, prvo su slozeni ovih 18 otkljucanih digitalnih programa pa zatim ostali digitalni programi koji su zakljucani, zatim 96 radijskih programa i na kraju 39 analognih TV programa.
Citiraj:
Autor Cilim
Evo ponovo proceprkao i pustio da trazi i digitalne i analogne u kabelskoj i u ZG pronasao 18 otkljucanih digitalnih programa - HTV1,2,3,4, RTL, RTL2, RTL kockica, RTL Living, Mini TV, Nova TV, Doma TV, Z1, Jabuka TV, Mreza ZG, N1, Sportska TV, Infokanal i Mozaik.
+ jos cetrdesetak analognih TV programa i 96 radijskih programa.
|
Ovako sam imao kad sam bio pretrazivao preko "antene", prvo su bili ova 4 digitalna, a zatim ovih 39 analognih.
Citiraj:
Autor Cilim
Kod mene samo HTV 1, 2, RTL i Nova TV, ostali koje ti nabrajas su medju 40 analognih programa.
|
|
|
|